Praktijk YinJan

 

Open Inloop yoga

Dinsdagen van 17.30 - 18.45 uur in Cordium. Aanmelden niet nodig. Wel is het raadzaam om op tijd te komen, want vol = vol. Matjes e.d. zijn aanwezig in de zaal. Klik hier voor tarieven. Laatste les: 4 juni 2019.

 

Dao Yin cursus

Op woensdagen van 17.30 - 18.45 uur is er een lopende cursus gaande. Instroom is mogelijk, je betaald dan voor de resterende lessen van dat seizoen. De huidige cursus loopt t/m 3 april 2019. Mocht je een keer willen komen kijken of het iets voor jou is? Dat kan, dan betaal je eenmalig € 8,- (of € 5,- als je student of minima bent).
Ook deze lessen vinden plaats in Cordium en matjes e.d. zijn aanwezig. Klik hier voor tarieven.

Op donderdag 5 september start er een nieuwe cursus Dao Yin in Cordium. Deze keer in de ochtend, van 10.15-11.30 uur (kleine groepsruimte beneden). 
Voor als je al weet dat je in september wilt beginnen met yoga: je kunt je al opgeven en genieten van de vroegboek-korting (opgeven tot 1 juni). Klik hier voor tarieven.

 

Extra groep

Wil je graag yoga komen doen, maar kun je niet in een van de bestaande groepen (bijv door niet passende tijd / dag)? Laat het me dan weten. Bij voldoende belangstelling begin ik een extra groep.

 

© Praktijk YinJan | Deze website is het laatst aangepast op 18-04-2019 .