Dao Yin yoga (Do-In)

Dao Yin is een rustige yoga vorm, gekenmerkt door (meridiaan)strekkingen, bewustzijnsoefeningen en zelfmassage.
De strekkingen helpen blokkades (zowel fysiek als mentaal) opheffen zodat de chi (energie) weer vrijelijk kan doorstromen en zich gebalanceerd door het lichaam kan verspreiden. Als de chi vrij kan stromen, voel je je lekker in je vel, ontspannen en vredig, 'in the flow'. Tevens voorkomt het ziekte, blessures en klachten.
Het idee is te streven naar continue vrije doorstroom, wat je ziektevrij, soepel, energiek en jong houdt. Dao Yin yoga helpt hierbij evenals Shiatsu massage.

Om naast de massage een regelmatig ontspannend en sterkend uur aan te kunnen bieden in deze drukke tijden, is het Open Yoga uur in het leven geroepen.
Dit zijn los te volgen lessen, waarbij je je niet van te voren hoeft aan te melden en gewoon kunt komen wanneer je zin hebt. Er geldt wel vol = vol, dus kom op tijd. De deur is open vanaf 17.00 uur.

De les is op dinsdagen van 17.30-18.45 uur in Cordium.
Matjes en meditatiekussens zijn aanwezig, je hoeft alleen lekker zittende kleding aan te doen.

Op woensdagen is er op dezelfde tijd een lopende cursus. Op het moment is het mogelijk om in te stromen. Je betaald dan voor de resterende lessen van deze cursus. Daarbij is het volgen van een proefles mogelijk. Meer info zie het lesrooster.

Vanaf donderdag 5 september start er ook een cursus in de ochtend, van 10.15-11.30 uur.

 

 

 

© Praktijk YinJan | Deze website is het laatst aangepast op 18-04-2019 .